MAN Rollo en Vink Diesel verstevigen samenwerking

Bij MAN Rollo staat innovatie en vooruitgang hoog op de agenda. Dit geldt ook voor MAN-dealer Vink Diesel uit Sliedrecht Onlangs ondertekenden beide partijen een nieuw, toekomstbestendig contract. MAN Rollo’s General Manager Michel van Gulik: “Bijna 25 jaar na het tekenen van het eerste contract was het tijd om dit aan de huidige tijd aan te passen. Met dit solide nieuwe contract gaan wij, zij aan zij met het geweldige team van Vink Diesel, op naar de volgende 25 jaar samenwerking.”

Versterkende samenwerkingen
De toekomststrategie van MAN Rollo is erop gericht om het dealernetwerk te versterken door nog intensiever samen te werken met lokale dealers. Patrick Franke, Dealer account manager bij MAN Rollo, legt uit: “Dealers kunnen overal lokaal de toegevoegde waarde bieden die nodig is om het marktaandeel van MAN te vergroten. Dealers zoals Vink zitten aan het water en hebben kranen, dus zij kunnen onze klanten altijd snel en optimaal servicen.” Met het oog op die strategie werd besloten het contract met Vink Diesel te upgraden. Franke vertelt: “De relatie met Vink Diesel bestaat al tientallen jaren. We werken nauw samen en weten wat we aan elkaar hebben. Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat Vink een solide partner is die ons kan helpen onze ambitieuze doelstellingen te halen. Zeker met alle ontwikkelingen binnen MAN richting groenere scheepvaart en ons commitment aan lagere emissies en andere innovaties.”

Toekomstgerichte ontwikkeling
Ook bij Vink Diesel is men blij met het nieuwe contract. Directeur Sander Langenberg: “Wij zijn uiteraard verheugd dat MAN Rollo de samenwerking wil voortzetten en intensiveren. We zijn trots dat we het MAN-merk mogen vertegenwoordigen. MAN is een van de weinige merken, zo niet het enige, dat echt toekomstgericht motoren aan het ontwikkelen is. Zij lopen voorop in het terugdringen van emissies en het voldoen aan de nieuwe eisen. Hun maritieme Stage 5 gecertificeerde fabrieksoplossing is uniek en wij merken, ook bij onze klanten, dat die echt een gouden toekomst heeft. Wij zien onze gezamenlijke toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet!”