MAN industriële dieselmotoren

MAN motoren onderscheiden zich door hun betrouwbaarheid en lage exploitatiekosten. Of het nu de dieselmotoren voor kranen en treinen betreft of grote landbouwwerktuigen, zoals dorsmachines en maaimachines. De motoren met een vermogen van 180 tot 880 kW worden hoofdzakelijk door MAN direct geleverd aan OEM (original equipment manufacturer) leveranciers.
Voor speciale projecten in Nederland zijn wij het contactpunt voor MAN bij de klant. Compact, zuinig, betrouwbaar en uitstekende emissieprestaties: eigenschappen waarop de klanten vertrouwen en kiezen voor MAN motoren.

Onze service
De kracht van MAN Rollo als motorspecialist ligt in onze motorenkennis, die verder reikt dan de OEM.
De directe lijn met MAN in Duitsland zorgt voor de juiste kennis en meest recente gegevens over de motor, die voor het OEM product gebruikt wordt.
Klanten kiezen voor servicecontracten op maat die variëren van afspraken over de afhandeling van storingen tot het complete pakket. Door de platte organisatie en de korte lijnen is MAN Rollo flexibel bij het plannen en in de uitvoering. Het uitgebreide team van monteurs zorgt ervoor dat onze klanten snel geholpen worden.

Heeft u hulp nodig of wilt u meer informatie over MAN industriële dieselmotoren, dan kunt u contact opnemen met uw contactpersoon:

Dennis Singeling

Dennis Singeling
d.singeling@manrollo.com

Heeft u hulp nodig of wilt u meer informatie over MAN industriële dieselmotoren, dan kunt u contact opnemen met uw contactpersoon:

Jeroen van der Velden

Jeroen van der Velde
j.vandervelde@manrollo.com