Image of MAN Genuine Oil Robust

MAN Genuine Oil Robust

Bekijk in de shop!

Product van de maand

20L MAN Genuine Oil Robust MAN 3277 10W40. Tijdelijk slechts € 99,- (ex)

Het laatste nieuws

MAN Engines lanceert nieuwe V12X-motorserie met 30-liter cilinderinhoud voor jachten

24 augustus 2022

MAN Engines zal op het Cannes Yachting Festival 2022 haar nieuwe MAN V12X-motorserie aan een wereldwijd publiek introduceren. Met de nieuw ontwikkelde V12-motor voor jachttoepassingen biedt MAN Engines haar klanten voor het eerst een vermogen van ...lees meer

Man Engines scheepsmotoren goedgekeurd voor biodiesel en groene diesel

24 juni 2022

MAN Rollo is verheugd te kunnen meedelen dat alle MAN scheepsdieselmotoren uit het huidige portfolio goedgekeurd zijn om te kunnen draaien op biodiesel en groene diesel die voldoet aan de Europese emissienorm ENG15940 en de Amerikaanse specificati...lees meer

MAN Rollo stelt twee dual fuel waterstofmotoren in bedrijf op een offshore werkboot

15 juni 2022

Op 10 mei jl. heeft MAN Rollo haar eerste twee dual fuel waterstofmotoren voor een offshore windmolen ondersteuningsschip in bedrijf gesteld. lees meer

Nieuws

MAN Rollo and Ranieri Tonissi in METSTRADE 2022

24 – 25 september 2019

MAN Rollo vernieuwt servicepartnerschap met Ierse partner MCCR

Na twee zeer succesvolle jaren samenwerking heeft MAN Rollo het service-partnership met MCCR vernieuwd. MCCR uit het Ierse Newry werkt al tientallen jaren aan MAN-motoren en is sinds 2019 officieel servicepartner. Met het nieuwe contract is de samenwerking voor de komende jaren verstevigd.

Ontdek de MAN Smart Hybrid Experience op METSTRADE show

Tijdens de METSTRADE show dit jaar presenteert MAN Rollo zich op stand 07.251 met de nieuwste hybride oplossing van MAN Engines. METSTRADE vindt plaats van 16 tot en met 18 november in de RAI Amsterdam.

Over ons

100+ jaar krachtig in dieselmotoren en gasmotoren

MAN Rollo levert al meer dan 100 jaar dieselmotoren en gasmotoren voor de industriële en maritieme sector. Wij zijn internationaal importeur van het merk MAN in 9 landen binnen Europa. De motoren kunnen worden toegepast in stroom- en warmtevoorziening, landbouwmachines, kranen en treinen tot jachten, werkschepen, kustvaart- en binnenvaartschepen. Daarnaast is MAN Rollo vertegenwoordiger in onderdelen, filters en filtratiesystemen van o.a. Parker Racor en Hengst en hebben wij de grootste dealervoorraad van Europa in originele MAN onderdelen.

MAN Rollo maakt sinds 1988 deel uit van Pon, één van Nederlands grootste familiebedrijven op het gebied van internationale handel en service. Bij Pon werken ruim 13.000 mensen, verspreid over 32 landen.

WE ARE THE MAN FOR THE JOB

  • Klantgericht

  • Kennis

  • Snelle levering

Werkgebieden

Benelux

MAN Rollo is een Nederlands bedrijf en heeft zich vanuit deze basis ontwikkeld tot een internationale speler in de energie en maritieme sector. Vanuit onze hoofdvestiging in Nederland (Zoetermeer) leveren wij in de Benelux motoren, onderdelen en service in de segmenten Powergen en Marine. Het salesteam voor deze regio bestaat uit 4 man met een sterke binnendienst. Ons serviceteam bestaat uit 9 monteurs, die gespecialiseerd zijn in MAN motoren. Ook voor onderhoud aan motoren van de merken Jenbacher en Waukesha bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw contactpersoon voor de Benelux:

karel-dennis-300x143-2

Jeroen van der Velde
E-mail: j.vandervelde@manrollo.com

Frankrijk

MAN Rollo heeft getekende overeenkomsten met Franse Service Partners om dicht bij de eindgebruikers te kunnen zijn. Zo kan een goede dienstverlening worden geboden aan onze klanten. Onze Franse partners zijn: Barth-Moteurs, Chaplain Energie, Cogenco France, Fauche Energie en RPM.

MAN Rollo ondersteunt ook de zakenpartners die Warmte Kracht installaties verkopen in Frankrijk, zoals Hochreiter France, Continental Energy Systems, Cogengreen, Topec, Soprano.

Uw contactpersoon voor Frankrijk:

Jeroen van der Velden

Jeroen van der Velde
E-mail:  j.vandervelde@manrollo.com

Verenigd Koninkrijk

MAN Rollo UK opereert vanuit haar basis in Crawley in West Sussex en biedt technische ondersteuning aan onze partner netwerken binnen zowel het Verenigd Koninkrijk als Ierland. In samenwerking met onze partners is MAN Rollo in staat om met grote technische kennis en goede ondersteuning te voorzien in de behoeften en eisen van onze klanten in de Powergen sector. Wij bieden technische oplossingen voor de Powergen sector met Natural Gas & Biogas motoren die beschikbaar zijn in het vermogensbereik van 37 tot 550 kW. U kunt rekenen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten en onze toegewijde medewerkers.

Uw contactpersoon voor het Verenigd Koninkrijk:

Jeroen van der Velden

Jeroen van der Velde
E-mail:  j.vandervelde@manrollo.com

Tsjechië/Slowakije

In Tsjechië en Slowakije is MAN Rollo verantwoordelijk als importeur voor MAN high speed motoren voor powergen toepassingen. In deze regio werken we nauw samen met lokale packagers, die voor de lokale markt een eigen serviceorganisatie hebben. Daarnaast wordt op dit moment een onafhankelijk service partner netwerk vormgegeven. Mocht u interesse hebben in een rol in dit service partner netwerk, laat het ons weten. De verkoopondersteuning geschied vanuit onze vestiging in Nederland.

Uw contactpersoon voor Tsjechië/Slowakije:

Jeroen van der Velden

Jeroen van der Velde
E-mail: j.vandervelde@manrollo.com

Denemarken

In de Deense markt werkt MAN Rollo nauw samen met Nissen Energi Teknik. Met de lokale productie van op MAN gebaseerde WKK sets en gensets bedient Nissen de markt. Daarnaast is Nissen gecertificeerd servicepartner. Aanvullende ondersteuning of de verkoop van motoren geschiedt vanuit onze vestiging in Nederland.

Uw contactpersoon voor Denemarken:

Jeroen van der Velden

Jeroen van der Velde
E-mail:  j.vandervelde@manrollo.com

Business partners