Topec B.V.

OUR ENERGY KEEPS YOU RUNNING

Topec is net als MAN Rollo onderdeel van de ESC groep binnen Pon, zij zijn de aangewezen partij als het gaat om custom built warmtekracht oplossingen van los skid tot complete containerised installaties.

Topec staat voor ruim 35 jaar ervaring in het leveren van geïntegreerde systemen voor het opwekken, controleren en distribueren van elektrische energie in de Electrical Power Generation markt en de Olie en Gas industrie.

Hieronder vallen permanente en noodstroomvoorzieningen. Ze bieden uitkomst in onder meer de gezondheidszorg, de dienstverlenende sector, water- en energiebedrijven en de voeding- en drankindustrie. Topec zorgt voor elektriciteitstoevoer in sectoren waar continuïteit een must is.

Ook voor risicovolle omgevingen, zoals in de olie- en gasindustrie, waarbij de installaties aan extreem hoge eisen moeten voldoen, zorgt Topec voor een veilige, betrouwbare en continue elektriciteitstoevoer. Daarbij wordt gewerkt volgens de normen en regelgeving van classificatiebureaus zoals DNV-GL, Bureau Veritas, ABS en Lloyds Register.

Alles onder één dak
Topec is gespecialiseerd in het uitvoeren van complexe turn-key projecten. De grote kracht daarbij ligt in het principe van one stop shopping: engineering, assemblage en testen vinden plaats onder één dak. Als het project klaar is voor oplevering, kan Topec – waar ook ter wereld – de installatie en inbedrijfstelling voor haar rekening nemen.

Topec in Afrika
Het beleid van Topec is gericht op groei in Afrika. Al meer dan 30 jaar is Topec succesvol in Nigeria, waar het zusterbedrijf, TPN (Topec Nigeria), gevestigd is. Voor Topec zijn 120 medewerkers werkzaam, waarvan 40 in Nigeria.

www.topec.nl