GENTEC

GENTEC

GENTEC CHP s.r.o. is een Tsjechisch fabrikant van cogeneratie, micro-cogeneratie en trigeneratie installaties voor aardgas, biogas en andere brandstoffen. Zij produceren cogeneratie installaties van 30kWe tot 2500kWe en kunnen met deze enorme bandbreedte een groot scala aan opdrachtgevers bedienen.

GENTEC hecht groot belang aan het continu innoveren en verbeteren van hun producten en diensten. Bij hun cogeneratie installaties ligt de focus vooral de flexibiliteit functionaliteit van het structurele ontwerp. GENTEC is een open en eerlijke zakelijke relatie die projecten als partner benadert. Zij leveren op maat toegesneden oplossingen waarin elk ontwerp en elke implementatie is geoptimaliseerd voor de specifieke klant. En omdat zij continu naar hun klanten luisteren, zijn de after-sale diensten eveneens van top kwaliteit. Dit zijn voor GENTEC de onmisbare ingrediënten voor langdurige klant- en partnertevredenheid.

GENTEC: “Wij maken al lang zeer tevreden gebruik van de dienstverlening van MAN ROLLO. Zij denken altijd met ons mee over oplossingen zodat wij onze klanten het beste kunnen bieden.”

Voor meer info: www.gentec.cz/en