Fleetsolve

Fleetsolve

Fleetsolve helpt Britse bedrijven om een kosteneffectieve, betrouwbare, duurzame, en C02-neutrale energie toekomst te bereiken. Zij zijn in alle sectoren thuis en werken in veel omgevingen waar continue stroomvoorziening bedrijfskritiek is, waaronder grote winkels, ziekenhuizen, chemische fabrieken, hotels, conferentie centra, gevangenissen, scholen en universiteiten, o.a. The London School of Economics, en TESCO Plc. Hierbij verzorgen zij oplossingen die garant staan voor 24/7 groene energie.

Fleetsolve (SIMEC) en MAN Rollo zijn een strategisch partnerschap aangegaan om de groeiende Britse markt voor WKK, stroomvoorziening en industriële motoren voortaan gezamenlijk te bedienen.

Als partner, zal Fleetsolve MAN in het Verenigd Koningkrijk vertegenwoordigen als officieel distributeur van MAN onderdelen. Dit doen zij vanuit hun hoofdkantoor in Wirral, vijf regionale service centra, en met een landelijk klantenservice centrum. 

Ook zullen ervaringsdeskundige Fleetsolve technici en ingenieurs onderhoud en herstelwerkzaamheden uitvoeren aan MAN motoren, motoren reviseren, en WKK en energievoorzieningen leveren op basis van MAN motoren.