De Groot Diesel Marine Services

De Groot Diesel Marine Services, opgericht in 1985, is een service en sales partner van MAN Rollo. Deze scheepswerf levert (emissie-arme) MAN dieselmotoren, zoals Stage V IMO Tier 3, generatorsets en alternatieve brandstofmotoren op binnenvaart-, werkschepen en kleine kustvaart. Tegelijkertijd verzorgen zij het onderhoud en revisie van MAN scheepsmotoren en ontwikkelen zij boegschroefsystemen, ballast pompen en koproeren in eigen beheer.

De Groot Diesel Marine Services is gevestigd in de Tweede Merwedehaven in Dordrecht en beschikt over een 350 meter lange kade, drie droogdokken, kranen en scheepsbouw- en een motorenhal. Deze faciliteiten, in combinatie met de productie en levering van diverse scheepsonderdelen, maakt het mogelijk diverse werkzaamheden in één keer uit te laten voeren. Voor de klant heeft dit als voordeel dat het schip maar één keer stil hoeft te liggen.

Dankzij jarenlange ervaring is er binnen het team veel kennis aanwezig om klanten in elke fase van het (energietransitie) proces te begeleiden.

Meer informatie: De Groot Diesel Marine Services – uw specialist in de maritieme sector