Veolia

Veolia UK, voorheen bekend als Cogenco Ltd, is een partner met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van warmte-krachtkoppeling (WKK) en heeft al meer dan 900 installaties wereldwijd opgeleverd. Het bedrijf maakt al vele jaren gebruik van MAN motoren en werkt nauw samen met MAN Rollo.

Veolia behoort tot de marktleiders in de UK en is een toonaangevend bedrijf op het gebied van milieudiensten. Het bedrijf biedt hun klanten effectieve en milieuvriendelijke oplossingen in elektriciteitsvoorziening op locatie, eventueel in combinatie met het gebruik van restwarmte of koeling. De WKK productenrange is ontwikkeld in samenwerking met werelds grootste motoren- en generatorfabrikanten en bevat daardoor de nieuwste besturingssystemen. Dit zorgt ervoor dat de installatie is afgestemd op de échte behoeften van de klant en daardoor ook daadwerkelijk milieu- en kostenvoordelen oplevert.

Capaciteit, ervaring en expertise maakt Veolia tot een toonaangevende leverancier op het gebied van WKK installaties. Veolia mag grote organisaties tot haar klanten rekenen en biedt deze organisaties oplossingen die specifiek op hun behoeften zijn afgestemd.