Continental Energy Systems bvba

Continental Energy Systems bvba. maakt onderdeel uit van de Lek/Habo Groep gevestigd in Ter Aar, België. De activiteiten van CES richten zich op het produceren en installeren van warmte-krachtkoppelingen.

Warmte-krachtkoppelingen ofwel WKK installaties produceren elektriciteit en warmte op basis van aardgas of biogas. Deze installaties vinden hun toepassing voornamelijk in de sectoren tuinbouw, landbouw, verzorging en afvalverwerking. De verschillende installaties worden door CES zelf gebouwd en wereldwijd afgenomen en worden veelvuldig voorzien van MAN motoren.

De Lek/Habo Groep realiseert complexe turnkey projecten op het gebied van energie- en installatietechniek en maakt hierbij veelvuldig gebruik van MAN motoren.

Lek/Habo Groep is een groepsnaam voor bedrijven die actief zijn op gebied van energie-, verwarming-, klimaat-, koel-, elektro-, water-, constructie- en bouwtechniek. De hoofdactiviteiten van de bedrijven die tot de Lek/Habo Groep behoren, vullen elkaar uitstekend aan. Door deze intensieve samenwerking binnen de groep is het mogelijk om in de installatietechniek, in de breedste zin multi disciplinaire totaalprojecten uit te voeren.

Met 9 vestigingen, verdeeld over Nederland, België, Duitsland en Polen realiseert de Lek/Habo Groep al tientallen jaren met succes innovatieve en toonaangevende projecten in binnen- en buitenland. Door de combinatie van bedrijven is het mogelijk om van ontwerpfase tot instandhouding het gehele project onder één dak te realiseren.